InfoTalia Culinair
  Lastminutes
VACATURES
Bouwgids
Bestemmingen
Klusjesgids
Bouwgids
Recepten
Recept
Energie
Energie
 
Cocktails & Party logo Koken logo Voeding logo Brood logo Recepten logo Taarten logo Streekkeukens logo Wijn logo Tools
  InfoTalia > Forum > Culinair > Voeding > kaas  
logo logo logo
logo logo logo
  kaas    
     

Om te antwoorden, dien je eerst gratis lid te zijn.
 
ricottakaas is dat ook hetzelfde als cottage cheese??? dank u
Antwoorden

Phillipe - 3/12/2012
Het verschil is cottage cheese van wrongel gemaakt is en ricotta van wei. Beiden zijn wel afkomstig van melk of room maar door de opsplitsing is er een groot verschil in de textuur.

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om terug te gaan naar het Culinairforum >    
logo logo logo
  Boodschap van onze adverteerders
 
Vacatures dicht bij huis
verpleegkundige voor een hechte bewonersgroep
bouwkundig tekenaar
Kortrijk
project manager
Overijse
administratief bediende verzekeringsmaatschappij antwerpen
Antwerpen
supply chain en aankoop specialist
Benelux
Vacatures dicht bij huis >
Zoek een recept
Geef een eerste ingrediënt of recept in:
Geef een tweede ingrediënt in:
Geef het type gerecht aan:
Geef de soort keuken in:
Restaurants
» Antwerpen » Oost-Vlaanderen
» Vlaams-Brabant » West-Vlaanderen
» Limburg » Brussel
Tools & Tests
» Testjes » Fruitkalender
» Groentekalender » Kruidenwijzer
» Gewichtconvertor » Keukentermen
» Temperatuurconvertor » Ovenstanden
In de kijker
» Cake bakken » Biscuit bakken
» Pannenkoeken maken Feestmenu's
» Valentijnsrecepten Halloween hapjes
» Taarten bakken  
logo Hosting by COMBELL | InfoTalia | Privacy Policy | Disclaimer | Français
InfoTalia | In balans | Culinair | Psyche | Reizen | Wonen | Tuin | Mama | Dossiers
InfoTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven. Meer informatie > Ik snap het!