wonen en leven
energie
bouwen & verbouwen
interieur
immo & verhuis
InfoTalia  >  wonen  >  vlekkengids
vlekkengids
verwijder +100 vlekkenmakers
start je zoekopdracht alle vlekkenmakers alle materialen
Textiel met een vlek van Lijm
Verwijder eerst de lijm aan de oppervlakte van het kledingstuk. Dat kan je doen door de lijm hard te laten worden in een plastic zak in de diepvries. De harde lijm kan je dan gewoon verwijderen. Je kan de lijmvlekken ook verwijderen door ze te laten weken in een lauw zeepsopje of in warm azijnwater. Wrijf de stof over elkaar. Vervolgens was je het kledingsstuk zoals je gewend bent. Om de laatste restjes te verwijderen kan je nagellakremover of aceton gebruiken. Was het kledingstuk daarna zoals je het gewend bent. Test het effect van deze techniek eerst op een onopvallend plekje van het kledingstuk. Dep voorzichtjes bij wol en zijde. Wrijven zou de stof kunnen beschadigen.

meer vlekken op Textiel >
Huid met een vlek van Lijm
Vijl voorzichtig de lijm weg. Was daarna je handen en smeer ze in met crème. Ofwel breng je lauwe olie aan op de lijmplek. Masseer ze goed in; de lijm zal vanzelf loskomen.

meer vlekken op Huid >
Steen met een vlek van Lijm
Op ingedroogde vlekken lijm op tegels of parket leg je best een vochtig doekje tot de plek week geworden is. Daarna kan je ze makkelijk verwijderen.

meer vlekken op Steen >
© InfoTalia.com | Privacy Policy | Cookie Policy

HOME

energie

immo

gazon

interieur